Looken tonight!Såhär ser man ut nu till nyår.
Det kommer mer bilder sen på kvällen!<3

Kram Fanny<3

Ändrade planer!<3Hej igen, nu har jag varit ute och åkt lite skridskor på isen, där jag även träffade Jossan och pratade med henne.
Jag har också fått reda på att den familjen som ändå hade barn i min ålder inte kommer för alla var sjuka. Så nu är det bara småsmå barn som är här...inte så kul. Så det blir nog att jag firar nyår med mina vänner som jag älskar, jag ser verkligen fram emot detta!<3

Jag önskar er alla ett gott nytt år!<3

Kram Fanny<3

Sista dagen på 2009!Hej, nu är klockan 11:25 och jag vaknade nyss. Idag är det nyårsafton och det kommer jag fira med min familj och 3-4 andra familjer. Det ska faktiskt bli riktigt kul. Men nu på dagen innan alla kommer så ska jag åka lite skridskor på sjön mittemot oss och sedan hjälpa mamma och pappa inför kvällen.
Jag ska försöka ta lite bilder under dagen och kvällen, så att ni får se hur min dag ocg kväll blev.
Idag är det sista dagen på 2009!

Ha en alldelses strålande nyårsafton och skjut mycket raketer(fast var försiktiga!)<3

Kram Fanny<3

Rolig, men kall dag!


Hej alla läsare, min dag har sett ut på detta viset: först så gick jag upp vid 10.30 och tog ett varmt bad, sen gjorde jag ordning mig inför dagen. Bella kom till mig och sedan så gick vi ut på isen och mötte Lilli och Jossan, sen gick vi in till mig för att vi frös väldigt mycket. När vi var inne hos mig så kopplade vi i buzzet och spelade lite. Och då kom även Kajsa till mig.
Sen åt lite glass till buzzandet. Sen så gick vi till Millie för att hämta en sak(och hon bor en ganska lång bit från mig) Och sedan gick jag hem själv till mig, och nu sitter jag här och försöker att värma mig med hjälp av ett täcke.

Ha en varm och go kväll alla läsare<3

Kram Fanny

Varm oboyHeej, sitter här på mitt rum och fryser så mamma fixade lite varm oboy till mig.
Den var riktigt varm och god<3 Och nu fryser jag inte lika mycket längre.
Så ett litet tips från mig: Fryser ni så ta något varmt att dricka tex oboy eller kanske te om man gillar det<3

Kram Fanny

Planering för dagen

Hejsan allihop, jag vaknade nyss och ligger nu i sängen med datorn i famnen, men idag ska jag nog vara med kompisar och lite senare sen kanske gå på bio. Men jag berättar ikväll om hur dagen har varit för det kan jag ju inte göra nu för det är bara morgon än så länge.
Men ha nu en underbar dag alla läsare<3

Kram Fanny

Läggdags för mig


Men nu är klockan 02:40 och jag börjar bli väldigt trött, så nu ska jag sova. Ha det bra bra och sov så gott<3

Kram Fanny<3

En underbar dag i stan med vännerna!

Bilden är från igår med vännerna<3


Hejhej, idag åkte jag in till stan med några kompisar och vi var nog där i 4-5 timmar. Sen efteråt åkte jag hem och efter någon timme eller 2 så var jag med några igen, vi var ute och pratde med mera och nu sitter ajg här vid datan och bloggar.
Dethär var lite kortfattat om min dag, men den har varit underbar iallafall<3

Kram Fanny<3


Välkommen till min nya blogg!Hejsan, nu har jag skaffat blogg och jag vill jätte gärna att ni läser den. Det kommer väl inte bli så bra i början för jag är ju "nybörjare" på detta. Men vill ni att det är något speciellt jag ska skriva om så är det bara att säga till.
Men jag kan ju börja med att berätta lite smått om mig själv: Jag heter Fanny och på fritiden tränar jag gymnastik och är med vänner<3

Kram Fanny<3

RSS 2.0